INTUITION

Bliv bedre sammen

INTUITION lanceres april 2023. Men du kan allerede bestille et eksemplar nu. 


INTUITION er et analog spil, som er klar til eleverne, så snart du åbner æsken. Eleverne kan spille i grupper á 3-6, og der er til fem grupper, som spiller samtidig. I kan bruge 30 min. eller I kan spille og arbejde med emnerne henover flere lektioner. Aldersgruppen er 14+ og det er spillet i alt fra 7. klasse til videregående uddannelser og i arbejdsteams. 

  • Lær hinanden at kende og styrk relationerne og de sociale kompetencer.
  • Lyt, snak og forstå andres (overraskende) perspektiver på hverdag og verden. 
  • Underholdende og analog spil uden skærme
  • Egnet til ordblinde - baseret på billeder
  • Kan tilpasses til dansk, samfundsfag mv, hvor eleverne eller lærer skriver emnerne, I forholder jer til.
  • Et klassesæt indeholder 5 spil, så I kan tage de spil ud I skal bruge. Så I kan være mellem 3 og 30 spillere.


Spillet anvendes ved opstart af nye klasser, til trivselsforløb -eller til faglige diskussioner af emner, som eleverne har arbejdet med. 

Spillet er udviklet og testet i samarbejde lærere og elever i 7.-10. klasser, gymnasier, videregående uddannelser og virksomhedsteams.


Der er en enkel præsentation til dig som lærer / teamleder og til elever her: INTUITION  intro.

Du kan altså selv komme hurtigt i gang, men I kan også få en session, hvor I bliver oplært i spillet og samtidig får gode tips til at bruge spil som en del af undervisningen. Se vores events.


Pris pr klassesæt:
kr. 3.200,00 ex moms 
Gratis fragt.
Levering: medio april 


Bestil spillet her:

 
 
 
 
 

”Intuition er et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden. 2 Lektioner med spillet i hånden gik lynhurtigt med en masse koncentration og grin. Med så mange skærme i undervisningen i dag er det kærkomment med et godt analog spil, hvor eleverne får mulighed for øjenkontakt og fysisk nærvær. Det kan Intuition”


Christa Lund, lærer
Hotel- og Restaurantskolen

 

"Intuition er et fantastisk redskab til at ryste klassen sammen. Mine elever på Øregård brugte 2 timer med spillet, og de synes det var både sjovt, lærerigt og øgede deres trivsel. Jeg kan helt klart anbefale det som et redskab til at styrke sammenholdet og de sociale bånd."


Kristoffer Horn, lærer
Øregård Gymnasium

”Det er et virkeligt sjovt spil. Jeg blev helt overrasket over, hvor forskelligt vi tænkte i min gruppe om det samme ord”


Elev, 10. klasse 

”Jeg håber, min skole køber spillet. Det er mega dejligt nogle gange at lave noget andet, end det vi plejer i skolen. Noget hvor man griner sammen og samtidig lære hinanden bedre at kende i klassen”


Elev