Hjemme i stuen

Hjemme i stuen


De spil, vi spiller derhjemme, er mest af alt for hyggens, underholdninens og samværets skyld. Og det har en stor værdi i sig selv. Vi kan dog godt lide at designe spil, der samtidig sætter nogle tanker i sving - og måske endda gør os lidt klogere.

DOMAT

Tankespil projekt

Tal er faktisk ret fascinerende! Og for nogen er matematik både spændende og nemt at gå til, for andre kræver det lidt mere at komme i gang med.

Under alle omstændigheder er det nemmere at lære om tal, når du er motiveret, nysgerrig og det er sjovt.


DOMAT er et underholdningsspil, som I kan spille i familien, og så handler det samtidig om magien ved tal, talrækker og sandsynligheder. 


Spillet er indtil videre kun udgivet i meget små oplag. Første oplag er udsolgt. Andet oplag kan bestilles nu.


Spillet blev lanceret 18. august 2021

Andet oplag er udgivet 15. september 2021

Spillet er midliertidigt udsolgt.


Sig Mit Navn

Tankespil projekt

Sig Mit Navn er et spil til nybagte forældre, der skal hjælpe mor og far til at finde det helt rigtige navn. I 48 situationer skal I teste de navne, I overvejer. Navnene skal hviskes, råbes, synges og rimes på, inden I endeligt beslutter jer.


Sig Mit Navn er dansk design og dansk produceret af genbrugspapir og miljøgodkendt karton. Æskerne er produceret og samlet af den sociale institution, HKI, og så har vi kun lavet 100 stk i første, særlige oplag.


"Det spil var genialt :)

Vi fik faktisk elimineret to navne på den baggrund. Ret effektivt vil jeg sige. Det virker!"

- Ivan & Simone

Match! - hvordan ser du din verden?

Tankespil projekt / Ninja Print

Kan du forklare en sammenhæng mellem studenter og tordenvejr? Eller en kamel og grillpølser? I spillet her skal du finde og forklare sammenhænge, og det udfordrer din fantasi og evne til at associere og forklare.


Match! er mere sjov end strategi, og det kræver hverken terninger eller paratviden. Det handler om at fortælle gode historier. 


Spillet er første gang udgivet i 2010 og solgt i boghandlere over hele landet. Senere er det udgivet i Sverige og Norge under titlen Story.

I dag er spillet udsolgt."God og original idé, der sætter gang i fantasien og den gode historie. Det er utrolig nemt at komme i gang. Spillet er sjovt, og man griner meget. Alle uanset alder kan være med - og vinde."

- Anmeldelse i Søndagsavisen 4,5 stjerner"Match er et lækkert, solidt, æstetisk udformet spil til den hurtige fantasi og improviserende frækhed"

- Anmeldelse i Nordjyske 5 stjerner

#RF - vinder

Tankespil projekt /

Roskilde Festival 

Vinder i konkurrencen om at designe et spil til Roskilde Festival.

Udfordring: at bruge festivalens nye terningesæt + skal kunne spilles på teltpladsen.


Du skal gamble, gætte og kunne holde en festivaltale!Spillet er udviklet i samarbejde med Rasmus Møller

Kockatoo

Tankespil projekt / Mindtwister

Hvordan lyder en rulletrappe? og kan du efterligne lyden af en motorsav, uden at det lyder som en racerbil?


Kockatoo er et lille, enkelt børnespil om at efterligne lyde. Det er første gang udgivet i Sverige, Norge og Finland. Siden er det udgivet under navnet Imitator i bl.a. Tjekkiet, Canada og USA


"Jag vill spela i morgon också", sade sjuåringen, som lyckats låta som ett helt middagssällskap.

- Anmeldelse i Arbeterblatet


"This game is hilarious and so much fun - for all ages! This will be our new go-to family game, as all three generations enjoyed playing it from ages 7-70! We laughed till we cried. Highly recommend! "

- familieanmeldelse, Mindware


PAL Award winner