Gåder & skattejagt

Gåder & skattejagt


Gådejagt, Escape rooms, mystery og skattejagt. Der er mange navne til en genre, der vinder mere og mere indpas. Det er fascinerende for både børn og voksne, og det er nemt at komme hurtigt i gang. Vi designer spil, der guider dig rundt i byen, lærer dig om historien og styrker jeres samarbejde og fællesskab.


Skal vi lave gåde- eller skattejagt til jer?

Vikinger og Wayfinding

Nationalmuseet

Målet er at få flere turister fra gaden til at besøge Nationalmuseet og deres udstilling om Vikingernes togter.


Vi har udviklet, designet, fortalt og produceret vikingeskjolde og drager, som sidder på bænkene foran Nationalmuseets indgang. 


På hvert skjold og drage er der en lille fortælling og gåde, der skal løses og vække både nysgerrighed og smil hos de forbipasserende. De er målrettet børnefamilier, men mange nysgerrige gående stopper op og undersøger gåderne.

Historisk gådejagt

Ringkøbing-Skjern Museum

Målgruppen er både danske og tyske turister, når museet lancerer deres gådejagt i Hvide Sande by. Temaet er Anden Verdenskrig og både gåder og fortællinger handler om den historiske tid.


Stedet er Hvide Sande og deltagerne bevæger sig gennem byen, mens de oplever byen både som den er nu, og som den var i 1940'erne.


Vi har udviklet koncept, gåder, rute - og tekster i samarbejde med museet.


Det hele foregår analog, og deltagerne får udleveret en avis, der guider dem gennem Hvide Sande - nu og i 1940-45.

Treasure Games

Tankespil projekt

Tænk det som et escape room i en unik skattekiste. Fyldt med historie, gamle skrin og hængelåse. Det er fysiske, store kister I skal åbne lås for lås. Følg historien og gåderne for at komme til bunds i skatten.


Der er foreløbig to unikke skattekister klar. De kommer ud på en café, så snart Corona'en har sluppet sit tag i os.

Local Treasure

med bl.a. Gladsaxe Kommune

Målet er at fastholde fællesskabet, at se vores lokalområde med nye øjne og at få bevæget os i den friske luft. 


I skal sammen gå på opdagelse, udforske byen og dens hemmeligheder, og løse gåderne undervejs.

 

Skattejagten bygger på billeder taget i området, og I skal ikke bruge andet end en telefon, når I skal rundt. 

Skattejagt & hemmeligheder

Tankespil projekt 

Målet er at give deltagerne en fælles, fysisk spiloplevelse, på trods af at vi sidder på hver vores skærm.


I får alle et brev fyldt med hemmelige noter. I skal samarbejde og kommunikere for at løse mysteriet og komme frem til skatten. 

Online julequiz

Københavns Universitet

Særligt til julefrokosten vil vi jo allerhelst mødes offline, sådan rigtigt. Samtidig har det ikke kunne lade sig gøre i 2020. Og det sociale sammenhold er i den grad savnet. Så hvad gør man så??


I samarbejde med Københavns Universitet arrangerede vi en online jule-event med formålet at skabe mest muligt fællesskab ud fra de præmisser, vi nu engang havde: 180 deltagere på hver sin skærm. 60 minutter en onsdag kl. 9.30. Der var meget på spil.


Vi startede eventen 14 dage før med specialtegnede kravlenisser, uddelte nissehuer, interview med fakultetsdirektøren, en survey til alle deltagere og et online board til at dele billeder. En sådan event skal planlægges og testes, og vi skal have mest mulig ud af de digitale værktøjer. 


På dagen fik vi plads til direktørens jule-tale, vi kørte tre runder designede konkurrencer på 11 hold, og vi sluttede med en finale og præmie til det bedste hold.