Spil

Spil

I et spil kan vi afprøve noget, der ellers er kompliceret eller farligt. Vi kan også bruge spil som et værktøj til at facilitere en proces. Det er det, som er ret fantastisk ved spil.


Hos Tankespil kan I få udviklet jeres helt eget spil eller få hjælp til at bruge elementer af spil til kurser og events.

 

Vi har udviklet spil til meget forskellige formål og kunder, f.eks. en game event for EY, hvor 60 udvalgte studerende gennem spillet skulle erfare, hvordan det er at være revisorer hos EY.

 

Og et spil for Statens Museum for Kunst, hvor man skulle bruge mere end 8 sekunder på at betragte et værk. Vi har lavet (prisvindende) spil om at italesætte etiske værdier for BUBL, og et lille, æstetisk spil om at finde det rigtige navn til sit kommende barn (Sig Mit Navn)

 

Lige nu?? er vi ved at udvikle en kæmpe LEGO racerbane, der er en Coronavenlig konferenceaktivitet om kreativitet og fejlkultur, Og et semidigitalt spil til 9. klasseselever om handel, globalisering, marketing og HHX.  jeppe@tankespil.dk

Christopher Boecks Allé 84

 2860 Søborg

Copyright © Tankespil.dk - 2020