Local Treasure

Local Treasure

Målet er at fastholde fællesskabet, at se vores lokalområde med nye øjne og at få bevæget os i den friske luft. Det er små, lokale skattejagte, hvor vi skal udforske vores område og vores by. 


Skattejagten bygger på billeder taget i området, og I skal ikke bruge andet end en telefon, når I skal rundt. Vi har ikke bygget en app, det er teknisk ganske simpelt, så vi kan have fokus på gode gåder og oplevelsen.


Local Tresaure et helt nyt koncept startet i 2021 i en tid, hvor vi ikke må ret meget pga af en vis pandemi. Det her må vi gerne.

Konceptet tilbydes en række kommuner i og omkring hovedstaden, der har hver deres spcefikke formål og områder med uopdagede skatte. Den første skattejagt er lanceret 22. marts i Gladsaxe Kommune.


Se mere på localtreasure.dk

Det gik simpelthen så godt. Rigtig rigtig dejlig oplevelse med niece på 9 og nevø på 4!! Kæmpe tak :)

Jeg har boet i Mørkhøj i 6 år, og det er første gang jeg har været samtlige af de steder, jeg var i dag. Så det var blot en ekstra bonus:)

Mia, skattejæger i Mørkhøj Tak for en god skattejagt :)

Der var to børn på henholdsvis 12 og 13 år, og vi brugte skattejagten som en søndagsgåtur i vores lokalområde. 

Tine, skattejæger i Mørkhøj


Dejlig skattejagt med fine opgaver, fint med legepladser på vejen. Vi havde 2 børn på 2 og 4 år. Brugte 1 time 30 minutter.

Vi fik set en del af Gladsaxe som vi normalt ikke kommer i. Og vi har netop i dag sendt nogle bekendte afsted på skattejagten med succes.

Her var børnene 4 år og 7 år( i kørestol) så ruten er også handikapvenlig.
Poul, skattejæger i Mørkhøj