DOMAT

Matematik for sjov

Det her er et personligt Tankespil projekt, der har været 2 år og 100 tests undervejs. Det er et forsøg på at lege med tal på en sjov måde, som også pirrer vores nysgerrighed. For tal er ret magiske i virkeligheden. 

Det er dansk design og dansk produktion, selvfølgelig i miljøvenlige materialer. Æskerne er produceret og samlet på Hans Knudsen Instituttet, som er et fantastisk socialøkononisk initiativ.


Både små og store har taget spillet til sig undervejs, så nu skal det for alvor ud og leve. Første, andet og tredje oplag blev (i al beskedenhed) udsolgt i efteråret.

Nu kan det købes enkeltvis hos butikken MindshopHvis I skal have til en hel klasse eller arbejdsplads, så udfyld formularen nedenfor.
Prisen er kr. 150 ex moms pr spil. Der er gratis fragt, og I kan betale med MobilePay, kontooverførsel og EAN.


Til en klasse på 28 elever anbefaler vi 7 spil.

 
 
 
 
 
 

Jeg afprøvede lige dit spil på min 5. klasse. Kæmpe succes og virkelig godt fundet på.  


Jesper Bøttiger, lærer

 

Vil bare sige tak for ”Domat” – jeg bruger det i 4. og 5. klasse og de synes det er mega sjovt. Rart med et spil, hvor de lærer noget og selv bare spiller videre selvom de har pause 😃


Lise Lotte Lange
, lærer

 

Jeg købte DOMAT med den klassiske bagtanke som forælder; at her var et spil til at træne matematik. Men jeg havde ikke forventet, at børnene ligefrem ville finde det frem selv hver aften for at spille. Og ikke nok med, at de elsker at spille DOMAT, så har de også været de første i familien til at knække koden på logikken. De har de største rekorder på point, og det har affødt snakke om både statistik og sandsynlighedsberegning. Virkelig et fedt familiespil, som rent faktisk giver et godt udgangspunkt for mange matematiske snakke med ens børn 😃


Sidsel Lemvig Glimberg

 

Eleverne var meget begejstrede. De sagde at spillet var meget godt til matematik fordi de skulle regne -deres point selvfølgelig! Desuden var spillet også god i forhold til at tænke strategisk og logisk... det var ikke lige meget hvilke tal man valgte, og hvor man valgte at placere! Eleverne mente også at de fik trænet det med at få øje på talmønstre/række. Jeg selv synes at, reglerne var nemme at forstå, og spillet er sjovt og godt til matematik. Jeg vil give det videre til mine kollegaer.


Ana Maria Jensen, lærer

 

Fremragende blanding af yatzy, regnespil og yderst komplicerede taktiske overvejelser! Efter 5 minutter er selv de 7-årige bidt af en gal DO-MAT'er!


Magnus

 

DOMAT sniger tal ind i et matematikfremmed hjem på en meget fin og hyggelig måde. Tak!


Kristian Møller Bak

 

Har du spillet DOMAT?

Skriv din anmeldelse HER :)