Undervisning

"... Som underviser er Jeppe engageret og dedikeret, og der er ingen udfordring, der er hverken for lille eller for stor til, at han giver jeg i kast med den. Han formår på en imødekommende og behagelig måde at gøre tingene simple samtidig med, at han løser opgaverne i samarbejde med dem, han underviser således, at løsningen bliver skræddersyet til brugeren."

-
Pia S. Melcher, studielektor, Københavns Universitet"... På en både humoristisk, pragmatisk og begavet vis fik Jeppe introduceret os for de hardware og software løsninger som netop vi med fordel vil kunne implementere i vores travle hverdag som undervisere. Mange tak! "


- Line Sander, Direktør, Supplement AS


"... Jeppe Sand Christensen har i sin undervisning videregivet viden på en let tilgængelig måde, hvor deltagerne både har taget denne viden aktivt til sig, og givet grobund for en kultur, hvor man også efter kurserne har udvekslet erfaringer om digitale værktøjer.”

- Vice institutleder Kirsten Jørgensen"... Et rigtigt spændende forløb. Da jeg mandag morgen spurgte eleverne, hvad de havde syntes om forløbet, var de alle meget begejstrede og ville meget gerne lave noget lignende en anden gang."


- Marianne, undervisningsansvarlig, UCC


Undervisning

Hvis du til daglig er underviser, formidler eller leder for andre, så ved du hvor svært det kan være at fastholde engagement, fællesskab og aktiv læring.


Jeg underviser i læring og spil, så I får konkrete værktøjer og vigtige principper om læring, kreativitet og aktiv deltagelse.

Det kan være én times foredrag eller flere dages workshop, hvor vi udvikler og tester. 

Med 10+ års erfaring i både spillets analog verden og undervisningens digitale verden, så er værktøjskassen fyldt op med begge dele. Og hvert medie har sin relevans.

Kunder:

Universiteter, kursusudbydere, interne undervisere, skoler, kulturinstitutioner mv. 


Om at designe en high five

Hvordan skaber man engagement og et fællesskab mellem sine medarbejdere, medlemmer eller kursister?

Jeg kalder det at designe en high five. Det er sådan, jeg selv designer spil: hvad er det, jeg vil have deltagerne til at gøre og opleve? Og hvordan får jeg det så til at opstå hos den enkelte og i fællesskabet?


I får:

= nye værktøjer til jeres egen undervisning /praksis.

= Iinspiration til at designe den perfekte konference / event

= metoder til at skabe sammenhold i både små og store teams

Om at turde fejle - og blive ved at teste

Hvorfor er det så farligt at fejle? Hvordan kan vi lære at elske fejl - men stadig lære af dem? Fejl og tests er 80% af en spiludviklingsproces.

I får inspiration til at skabe en sund fejlkultur og hænderne ned i spillets verden


Om (analog og digitale) værktøjer i undervisningen

Hvilke analog og digitale værktøjer findes der til undervisningen? Og hvordan kan vi udnytte begge dele i den konkrete undervisning? 

Jeg har 10 års erfaring med digitale værktøjer (Københavns Universitet og MOCH a/s) og 10 års erfaring med analog spil (Tankespil), så her får I det hele på én gang.

I får en forståelse af de forskellige mediers styrker og en masse konkrete værtkøjer, I kan tage med hjem og bruge i egen undervisning


Om at lære gennem spil

Hvad er kernen i leg og spil? hvorfor engagerer det os? og hvodan kan vi bruge spil til både simulation og facilitering?

I får viden og inspiration til at kunne bruge spil i en læringssituation jeppe@tankespil.dk

Christopher Boecks Allé 84

 2860 Søborg

Copyright © Tankespil.dk - 2020     I  hjemmeside ved evagraf.dk  I