Workshop: værktøjer i undervisningen

+ 6 års erfaring med at undervise i digitale værktøjer

Københavns Universitet

+ 4 års erfaring med udvikling af e-læring

Online kursus, podcasts, MOCH A/S

"... Vi var 6 erfarne undervisere som havde fornøjelsen af at blive guidet rundt i den digitale jungle af Jeppe Sand Christensen. På en både humoristisk, pragmatisk og begavet vis fik Jeppe introduceret os for de hardware og software løsninger som netop vi med fordel vil kunne implementer i vores travle hverdag som undervisere. Mange tak!"


- Line Sander, Direktør, Supplement AS


"... Jeppe Sand Christensen har i sin undervisning videregivet viden på en let tilgængelig måde, hvor deltagerne både har taget denne viden aktivt til sig, og givet grobund for en kultur, hvor man også efter kurserne har udvekslet erfaringer om digitale værktøjer.”


- Kirsten Jørgensen, Viceinstitutleder for undervisning, Københavns Universitet 


Workshop: Digitale værktøjer i undervisningen 

Afvikling: Tilstedeværelse eller via Zoom

Varighed: 2-3 timer

Deltagere: 2 - 12 (ellers efter aftale)

Pris: fra kr. 8.500 eks moms

Målgruppe: kursusansvarlige, kursusledere og undervisere


Digitale værktøjer er lige nu vigtigere end nogensinde, og der er rigtig mange muligheder. Du kan både gøre din nuværende undervisning lidt bedre, og du kan redesigne hele dit kursus. Mange værktøjer gør dit arbejde nemmere, så du nemt kan opsætte en quiz og optage en kort video; du kan endda lave et 100% online kursus til hele verden, eller udgive din egen podcast som opfølgning på din undervisning. Der er små og store muligheder, og i den her workshop handler det om, at det skal være nemt at komme i gang.


Som deltager får du:

  • et overblik over trends og muligheder (du kan f.eks. lave dit eget online kursus)
  • en forståelse af, hvordan vi bedst udnytter digitale værktøjer (video, lyd, quiz mv) i undervisningen
  • konkrete tips og værktøjer (til før, under og efter selve undervisningen) Tilbuddet indeholder forberedelse til deltagerne, afholdelse af selve workshoppen og en opfølgning på tips, guides og spørgsmål.


Hvis I har et særligt fokus, så aftaler vi naturligvis det.