Hvordan

Hvordan vi gør


Vores kerneområde er at designe spillet i sin helhed.

Vi laver teksterne og historier, og vi tager ofte også grafik og produktion med de dygtige folk, vi har med os i baggrunden. 

Vi designer spilletSpil kan tage mange former, så valget afhænger af jeres formål og spillets setting. Det kan være et brætspil, en game event, et gådespil i byen eller et online spil. Og så designer vi spillets mekanikker. Selvom emnet måtte være komplekst, skal det altid være enkelt at gå til.

Vi fortæller historienOg skriver teksten. Det er ikke alle spil, der har en egentlig historie, men der er altid tekster. Og det er ét af vores nørdeområder, - at skrive tydelige tekster og gode historier.

Test & tilretningVi kan forestille os rigtig meget og få mange gode ideer. Og det gør vi også. Men vi er nødt til at teste på de rigtige mennesker, for vi kan ikke 100% regne ud, hvordan de bruger vores spil. Derfor er tests og tilretning altid en vigtig del af udviklingsprocessen.

I kan lære om at bruge spilSpillet som medie har et kæmpe potentiale, og det vil vi rigtig gerne fortælle om - og lade jer afprøve. Vi laver workshops til både 8.klasser, undervisere og ledere.