Det siger kunderne

Det siger kunderne


Vi lever af glade kunder - børn, unge og voksne!

"Samarbejdet med Tankespil har været intet mindre end eksemplarisk


-
 Opgaven gik ud på at udvikle en litterær og stedsspecifik gådejagt for både børn og voksne til Kulturnatten på biblioteket. Vi havde forskellige benspænd som fx at den skulle kunne rumme mange grupper på én gang, uden at vi der blev skabt flaskehalse, men Tankespil løste udfordringerne meget elegant. De greb vores idéer og fik dem til at fungere i praksis. Alle deadlines blev overholdt til punkt og prikke og resultatet levede i den grad op til vores forventninger. Stor anbefaling herfra."


Astrid Myrup,

Børnekulturformidler, Biblioteket Frederiksberg

"Vi er meget glade for samarbejdet og vil helt bestemt kontakte Tankespil igen

- Vi på Nationalmuseet havde fornøjelsen af at samarbejde med Tankespil om et gådespil-initiativ i byrummet, der skulle tiltrække flere strøggæster til museet. Tankespil stod for hele udviklingsleverancen (udvikling af gåder, grafisk design og opsætning i byrummet), og var så gode og nemme at samarbejde med. Tankespil er kreative, nysgerrige, omstillingsparate og ekstremt servicemindede. Vi er meget glade for samarbejdet og vil helt bestemt kontakte Tankespil igen, næste gang vi skal udvikle spildesign på Nationalmuseet."


Marie Meldgaard Clausen,

Arrangementskoordinator, Nationalmuseet

"Stemning og tilbagemeldingen har været helt i top hver gang

- Kære Jeppe. Vi er vilde med vores nye spil,

U/NORD Business Creator - jeres kreation!!! Nu har vi testet det på både elever og lærere i alle aldre en hel del gange. Stemningen og tilbagemeldingerne har været helt i top hver gang. I fandt den perfekte balance i et både fængende og fagligt inspirerende spil. Vi kommer til at bruge det i alle vores introaktiviteter. Tak fordi I gik så positivt, effektivt og super kreativt ind i processen👍👍👍"


Michael Bjerg Norup, uddannelsesleder, U/NORD


"Vi har udelukkende fået positiv respons fra hele kontoret

- Det var et super godt arrangement og vi har udelukkende fået positiv respons fra hele kontoret. Flere har påpeget at det var bedre end escape rooms, fordi man ved escape rooms ofte bliver spredt og med skatteskisterne forblev grupperne samlet og det var derfor også mere oplagt at samarbejde." 


Hanne Gaillard, fagkonsulent, Udviklings- og forenklingsstyrelsen

"Formidlingen og budskabet står helt skarpt


-
Vi har brugt Jeppe flere gange i Play@Heart. Jeppe er fantastisk dygtig til at formidle og visualisere abstrakte tanker og processer, så alle kan være med. Han er god til at stille nysgerrige spørgsmål, der udfordrer og udvikler på en ærlig og professionel facon, så formidlingen og budskabet står helt skarpt overfor brugeren. One of a kind!”Rune Overvad Schou

National projektleder Play@Heart

"I det hele taget masser af nysgerrig og god energi


-
Det var en forfriskende workshop med Tankespil, som skabte basis for kreativ ”ud-af-boksen”-tænkning, refleksioner omkring samarbejde og i det hele taget masser af nysgerrig og god energiHenning Rose

HR Partner, DTU Learn for Life

Samlede udstilling vinder Den Danske Museumpris 2012

Anmeldelse i Politiken: 5 stjerner

Vinder af Socialpædagogernes Pris 

Inklusia - Socialpædagogernes dilemmaspil

"Rigtig, rigtig dejlig oplevelse

- Det gik simpelthen så godt. Rigtig rigtig dejlig oplevelse med niece på 9 og nevø på 4!! Kæmpe tak :)

Jeg har boet i Mørkhøj i 6 år, og det er første gang jeg har været samtlige af de steder, jeg var i dag. Så det var blot en ekstra bonus:)"

Mia

Skattejæger, Mørkhøj

"Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jeppe og Therese fra Tankespil. Trods et tidspres fra projektets start fik vi sammen lavet en gådejagt der fungerer. Skal vi lave noget i samme stil igen, vil jeg uden tøven bruge Tankespil, ligesom jeg også giver dem mine varmeste anbefalinger. "


Caroline E. Larsen,

Museumsinspektør & projektleder, Ringkøbing-Skjern Musem

"Resultatet har overgået alles forventninger

-
Vi ønskede at gøre EUX-eleverne nysgerrige og klogere på kontoruddannelsen samt give uddannelsen et ”ansigtsløft”. Tankespil engagerede sig straks på vores skøre idé, og processen har været super fed, inspirerende og foranderligt.

Resultatet har overgået alles forventninger – både elever og undervisere synes det er sjovt og lærerigt."


Frederikke Holm, virksomhedskonsulent, Aalborg Handelsskole

"Spillet har af alle elever fået en generel meget positiv respons

- Da det er et ”plug and play” spil, er det let for os undervisere at implementere det i undervisningen.

Spillet har af alle elever fået en generel meget positiv respons.

Spillet gav eleverne en indsigt i hvilke opgaver man kan komme ud for som kontorelev og det åbnede efterfølgende op for en god dialog, hvor vi også prøvede at sætte virksomheder i lokalområdet på de forskellige funktioner. "


Betina Lynge Larsen, lektor, Frederikshavn Handelsskole

"Vi tror faktisk det er et mere spændende job, end vi havde regnet med

- Det var et sjovt og lærerigt spil. Vi lærte at multitaske, og samarbejde, for alle var med og i gang hele tiden. Vi fik et indblik i jobbet som kontorassistent, og vi fik et indtryk af, at det job handler meget om at tage stilling til forskellige cases, og hvem man skal tale med omkring de forskellige cases.

Vi tror faktisk, at det er et mere spændende job end vi havde regnet med før."


Elever, HHX, Frederikshavn Handelsskole

"Det var nogle elegante, sjove og fantasifulde gåder der skulle løses

- Vi havde fornøjelsen af Jeppe og hans skattekister til et afdelingsarrangement og var virkelig begejstrede. Det var nogle elegante, sjove og fantasifulde gåder der skulle løses og de krævede både samarbejde og evnen til at tænke ud af boksen. De 60 minutter vi havde fløj afsted med at gruble over opgaverne og jeg kan kun varmt anbefale det som et underholdende og lærerigt indslag til en team-dag"


Tau Benned-Jensen, Head of department, Lundbeck

"Et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden

- Intuition er et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden. 2 Lektioner med spillet i hånden gik lynhurtigt med en masse koncentration og grin. Med så mange skærme i undervisningen i dag er det kærkomment med et godt analog spil, hvor eleverne får mulighed for øjenkontakt og fysisk nærvær. Det kan Intuition”


Christa Lund, lærer, Hotel- og Restaurantskolen

"Det var en kæmpe succes at have Jeppe med

- Jeppe har igennem både udviklingsforløbet og eksekveringsdelen været fantastisk at samarbejde med; han lytter, spørger ind og konceptualiserer éns tanker bedre end man selv kan forestille sig det. Og så er hans kreativitet formidabel!

Det var kort sagt en kæmpe succes at have Jeppe med!"

Rune Overvad Schou

National projektleder Play@Heart