Intuition: Verden & hverdag

INTUITION er til klasser, der vil arbejde med elevernes trivsel og samtidig styrke deres evne til at analysere, lytte og forklare sig. Spillet kan bruges til introforløb, ved klassesammenlægning, og det kan bruges specifikt i danskfaget.

Det handler om styrke elevernes sociale kompetencer og evnen til at sætte sig ind i andres og deres perspektiver. Og så giver det en masse grin og aha-oplevelser undervejs.


INTUITION er et analog spil, som er klar, så snart du åbner æsken, og der er både video med regler og en præsentation til eleverne, så I kommer nemt i gang.

I kan bruge 30 min. eller I kan spille og arbejde med emnerne henover flere lektioner. Aldersgruppen er 13+ og det er spillet i alt fra 7. klasse til videregående uddannelser. 


  • Lær hinanden at kende og styrk relationerne og de sociale kompetencer.
  • Lyt, snak og forstå andres (overraskende) perspektiver på hverdag og verden. 
  • Underholdende og analog spil uden skærme
  • Egnet til ordblinde - baseret på billeder
  • Et værktøj til at forbedre elevernes kritiske tænkning og i danskfaget.

  • Et klassesæt indeholder 5 spil, så I kan tage de spil ud I skal bruge. Så I kan være mellem 3 og 30 spillere.


Spillet er udviklet og testet i samarbejde lærere og elever i 7.-10. klasser, gymnasier og videregående uddannelser.


Der er en enkel præsentation og regler her:

INTUITION  intro.

Pris pr klassesæt: kr. 2.700,00 ex moms 
Gratis fragt.
Levering: 5-7 hverdage 


Bestil spillet her:

 
 
 
 
 

”Intuition er et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden. 2 Lektioner med spillet i hånden gik lynhurtigt med en masse koncentration og grin. Med så mange skærme i undervisningen i dag er det kærkomment med et godt analog spil, hvor eleverne får mulighed for øjenkontakt og fysisk nærvær. Det kan Intuition”


Christa Lund, lærer
Hotel- og Restaurantskolen

 

”Det er et virkeligt sjovt spil. Jeg blev helt overrasket over, hvor forskelligt vi tænkte i min gruppe om det samme ord”


Elev, 10. klasse 

”Jeg håber, min skole køber spillet. Det er mega dejligt nogle gange at lave noget andet, end det vi plejer i skolen. Noget hvor man griner sammen og samtidig lære hinanden bedre at kende i klassen”


Elev


"Intuition er et fantastisk redskab til at ryste klassen sammen. Mine elever på Øregård brugte 2 timer med spillet, og de synes det var både sjovt, lærerigt og øgede deres trivsel. Jeg kan helt klart anbefale det som et redskab til at styrke sammenholdet og de sociale bånd."


Kristoffer Horn, lærer

Øregård Gymnasium