Intuition: DANSK

DANSK

INTUITION: DANSK er designet til at udvikle elevernes kritiske tænkning, analytiske færdigheder og indlevelsesevne inden for danskfaget. Det handler samtidig om styrke elevernes sociale kompetencer og evnen til at sætte sig ind i andres og deres perspektiver. Og så giver det en masse grin og aha-oplevelser undervejs.

Spillet gør det muligt for eleverne at forbinde litteratur og begreber med deres egne oplevelser og livserfaringer, hvilket giver dem en bedre forståelse af danskfaget og dets betydning.


Spillet er baseret på en intuitiv og visuel tilgang til læring. Eleverne vil ved hver af spillets fem runder se en række billeder og efter en kort snak om dem, blive bedt om at forbinde dem med relevante danskfaglige emneord. Eleverne arbejder med at identificere og forstå forskellige danskbegreber på en mere dybdegående måde.


I kan bruge 30 min. eller I kan spille og arbejde med emnerne henover flere lektioner. Aldersgruppen er 13+ og det er spillet i alt fra 7. klasse til videregående uddannelser. 


  • Et værktøj til at forbedre elevernes forståelse af danskfaget og deres kritiske tænkning, analytiske færdigheder og indlevelsesevne.
  • Lyt, snak og forstå andres (overraskende) perspektiver på danskfagets emner. 
  • Underholdende og analog spil uden skærme
  • Egnet til ordblinde. Spillet er baseret på billeder og gør det tilgængeligt for elever med ordblindhed og giver alle elever – uanset niveau – mulighed for at deltage og have det sjovt sammen, mens de lærer.
  • Spillet kan bruges på mange forskellige måder i undervisningen; fra en anderledes introduktion af en nyt emne til en sjov måde at evaluere elevernes forståelse af et litterært værk
  • Lær hinanden at kende og styrk relationerne og de sociale kompetencer.
  • Et klassesæt indeholder 5 spil, så I kan tage de spil ud I skal bruge. Så I kan være mellem 3 og 30 spillere.
  • Der er en enkel præsentation til dig som lærer  og til elever her: INTUITION  intro.


I kan altså selv komme hurtigt i gang, men I kan også få en session, hvor I bliver oplært i spillet og samtidig får gode tips til at bruge spil som en del af undervisningen. 


Pris pr klassesæt: kr. 2.700,00 ex moms 
Gratis fragt.
Levering: 5-7 hverdage 


Bestil spillet her:

 
 
 
 
 

”Intuition er et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden. 2 Lektioner med spillet i hånden gik lynhurtigt med en masse koncentration og grin. Med så mange skærme i undervisningen i dag er det kærkomment med et godt analog spil, hvor eleverne får mulighed for øjenkontakt og fysisk nærvær. Det kan Intuition”


Christa Lund, lærer
Hotel- og Restaurantskolen

 

”Det er et virkeligt sjovt spil. Jeg blev helt overrasket over, hvor forskelligt vi tænkte i min gruppe om det samme ord”


Elev, 10. klasse 

”Jeg håber, min skole køber spillet. Det er mega dejligt nogle gange at lave noget andet, end det vi plejer i skolen. Noget hvor man griner sammen og samtidig lære hinanden bedre at kende i klassen”


Elev


"Intuition er et fantastisk redskab til at ryste klassen sammen. Mine elever på Øregård brugte 2 timer med spillet, og de synes det var både sjovt, lærerigt og øgede deres trivsel. Jeg kan helt klart anbefale det som et redskab til at styrke sammenholdet og de sociale bånd."


Kristoffer Horn, lærer

Øregård Gymnasium