Tips & gratis

Tips & gratis

Her finder du gode tips og gratis spil, du kan printe og bruge med kollegaer, venner eller familie.
Du kan også følge med i nye spil HER. 

Skattejagt for børnefamilier

I Brønshøj og Mørkhøj kan du tage familien med på gratis skattejagt i det fri - og opleve nogle hjørner, du ellers ikke ville have set.
Ideen er at lave en sjov, sund familieaktivitet og at se vores lokalområde med nye øjne.


I skal sammen gå på opdagelse, udforske byen og dens hemmeligheder, og løse gåderne undervejs. Det kræver at I samarbejder og tænker jer godt om.


Skattejagten bygger på billeder taget i området, og I skal ikke bruge andet end en telefon, når I skal rundt. Vi har kaldt konceptet Local Treasure, og indtil videre er de lokale helte, som har sponsoreret udviklingen: lokaludvalgene i Brønshøj og i Gladsaxe.

 

BILBINGO

Hvis I skal på en længere køretur, og du også godt kunne tænke dig noget sjovt i bilen, som ikke involverer en skærm, så er her en mulighed.

Der findes flere versioner af BILBINGO, og det her er mit bud. Jeg har tegnet en hel del forskellige ting, som du kan se ud af vinduet, og så er der et lille twist i reglerne, så du indimellem skal tænke over, hvad du krydser af på din plade :) 


Print den, klip pladerne ud og rigtig god køretur! 

 

EM 2024 - kontordysten

Jeg glæder mig meget til at følge med i EM til sommer!

Og ved hver slutrunde, så har jeg savnet en god, enkel, printbar dyst mellem venner eller på kontoret om hvilke hold, der klarer sig bedst. Nu har jeg lavet en printbar version, som man kan bruge på kontoret og samles om som en sjov EM dyst. Jeg har lavet et enkelt pointsystem, der gør det spændende langt hen i turneringen og samtidig ikke kræver avanceret viden om spillere og statistik. Det skal helst samle så mange som muligt!

Print den, udfyld den og find en passende præmie til vinderen.

 

Skal vi udvikle noget med jer?

Vi udvikler spil og værktøjer til og med virksomheder, organisationer og skoler. 


Har I brug for at blive klogere sammen?

Vi har udviklet vores egne spil til workshops og events. Hvis I skal holde en faglig teamdag, et afdelingssemniar eller et stort kick off, så se mulighederne her.