Intuition: TEAMS

INTUITION handler om at gøre jer bedre som team og klogere på et emne. 

I kan bruge 30 min. på et personalemøde, når I skal drøfte et særligt emne, eller I kan bruge 2 timer til en event, hvor teams skal lære hinanden bedre at kende - eller forankre de værdier, I arbejder efter som virksomhed. 


  • Skab psykologisk tryghed ved at lære hinanden at kende og forstå de baggrunde og perspektiver, I hver kommer med til det faglige arbejde. 
  • Lyt, snak og forstå andres (overraskende) perspektiver på hverdag og verden. 
  • Tilpas emnerne til de faglige områder, I arbejder indenfor. Materialet indeholde 150 blanke kort, så deltagerne kan skrive egne ord, eller du kan vælge ord som teamleder, inden I starter.
  • Opdelt i mindre sæt, så I kan være alt mellem 3 og 30 deltagere samtidig.
  • Enkle regler og præsentation, så I kommer hurtigt i gang. Det er et analog spil, som er klar, så snart du åbner æsken.Præsentation som slides og video her: INTUITION  intro


I kan altså selv komme hurtigt i gang, men vi kan også facilitere spillet, så I bliver oplært og samtidig får gode tips til at bruge spillet. Kontakt os for at høre nærmere.


Pris pr spil: kr. 2.700,00 ex moms 
Gratis fragt.
Levering: 5-7 hverdage 


Bestil spillet her:

 
 
 
 
 
 

”Intuition er et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden. 2 Lektioner med spillet i hånden gik lynhurtigt med en masse koncentration og grin. Med så mange skærme i undervisningen i dag er det kærkomment med et godt analog spil, hvor eleverne får mulighed for øjenkontakt og fysisk nærvær. Det kan Intuition”


Christa Lund, lærer
Hotel- og Restaurantskolen

 

”Det er et virkeligt sjovt spil. Jeg blev helt overrasket over, hvor forskelligt vi tænkte i min gruppe om det samme ord”


Elev, 10. klasse 

”Jeg håber, min skole køber spillet. Det er mega dejligt nogle gange at lave noget andet, end det vi plejer i skolen. Noget hvor man griner sammen og samtidig lære hinanden bedre at kende i klassen”


Elev


"Intuition er et fantastisk redskab til at ryste klassen sammen. Mine elever på Øregård brugte 2 timer med spillet, og de synes det var både sjovt, lærerigt og øgede deres trivsel. Jeg kan helt klart anbefale det som et redskab til at styrke sammenholdet og de sociale bånd."


Kristoffer Horn, lærer

Øregård Gymnasium