Spil klar til skoler

Køb spil


Spillene her er udviklet i samarbejde med skoler. Spillene er testet af elever og lærere, og vi har samlet de bedste ideer i vejledningen til hvert spil. Vejledningerne er levende og bliver ved at udvikle sig i takt med at spillene kommer længere ud og leve - og vi får flere ideer ind.

Deal!


Formålet med Deal! er at give elever en forståelse af, hvad det vil sige at arbejde med handel. Spillet lader dem prøve elementer af handel i praksis og skal give dem et godt udgangspunkt for at vurdere, om det er en retning, de kunne tænke sig.


Spillet er udviklet i samarbejde med Aalborg Handelsskole, Haderslev Handelsskole og U/Nord. 

INTUITION


INTUITION er et samarbejdsspil, der handler om at lære hinanden bedre at kende og samtidig lade eleverne bruge hinandens forskellige perspektiver i arbejdet med et emne. 

Spillet findes i sin originale version, der handler om de unges verden og hverdag. Og så er der en special version, hvor ord og billeder er målrettet historie og samfundsfag.


DOMAT

Spil til skolen

Tal er faktisk ret fascinerende! Og for nogen er matematik både spændende og nemt at gå til, for andre kræver det lidt mere at komme i gang med.

Under alle omstændigheder er det nemmere at lære om tal, når du er motiveret, nysgerrig og det er sjovt.


DOMAT er et underholdende spil, som samtidig handler om magien ved tal, talrækker og sandsynligheder. 


Spillet er i 2023 udgivet som klassesæt.