Workshops & Events

Workshops & events

Vil I styrke samarbejdet? Blive bedre til at forstå hinanden? Eller bare lave noget virkelig sjovt sammen?
Vi har vores helt egne
Tankespil klar, og så tilpasser vi det til jer. Sammen lægger vi det bedste program - og det handler altid om at skabe gode, fælles, sjove oplevelser. Fra kr. 5.500 ex moms 

"Det var en vanvittig god oplevelse

Der var en sammenhængende historie, som var simpel og let tilgængelig, så man kunne komme hurtigt i gang. Det var meget alsidige gåder, der skulle løses, og vi havde det drønskægt med at tænke kreativt sammen for at finde næste ledetråd. 5 ud af 5 stjerner."

Anna-Clara & team 

"Udelukkende positiv respons fra hele kontoret

Flere har påpeget at det var bedre end escape rooms, fordi man ved escape rooms ofte bliver spredt og med skatteskisterne forblev grupperne samlet og det var derfor også mere oplagt at samarbejde."

Hanne Gaillard, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen 

"Jeg var vildt imponeret over de fede games og det gode samarbejde det gav

Det var bare en dejlig dag fyldt med god energi! ... - virkelig god ide og noget jeg bestemt vil anbefale til andre. Jeppe er en sej formidler og har super takes på verden!"

Niels 

"Super tjekket og gennemført

Tak Jeppe! Det var helt vildt fedt. Folk syntes det var super tjekket og gennemført - perfekt afstemt"

Theis Skovsgaard, Region H

Danmarks største, fælles Escape Game
Et sjovt, udfordrende samarbejde med ét fælles mål 

I kan være mere end 100 mennesker i det her spil, hvor I ALLE arbejder sammen med en fælles mission og et fælles mål. Det er en anderledes form for Escape Game, som spilles lige dér, hvor I holder jeres seminar eller sociale event, og hvor I er nødt til at bruge hinanden på tværs af afdelinger, grupper og kompetencer.

I arbejder sammen om at løse gåder og få låst op til den store skat, der står midt i rummet. I skal bruge de smukke, gamle materialer, I skal bruge de store plakater, og I skal bruge hinanden! Mere kan vi ikke afsløre...

Temaet er, at I er havnet på en fremmed ø, og her skal alting læres forfra. Sådan er det nogle gange, når man står over for noget nyt. Men med godt samarbejde, lidt kreativ sans og logik, så kan det sagtens lykkes!


Eventen kan have et oplæg om kreativ problemløsning og samarbejde eller stå alene som en rigtig sjov, fælles aktivitet. 
Note: vi kan sammen vælge, hvad skattekisten skal indeholde :)

70 - 90 min  

50 - 130 deltagere

Jeres værdier på spil - og trivsel i teamet


Få værdier til at leve i organisationen og bliv klogere på hinanden
Med masser af grin og aha-oplevelser bliver I klogere på, hvordan I hver især ser på f.eks. jeres værdier, jeres kerneopgave eller hvad I vælger at arbejde med denne dag. Det kan vi tilpasse til jer. 


I det her spil skal I associere emner og billeder. Og det er faktisk ret tankevækkende, at vi nogle gange kan se så forskelligt på de samme ting. Hvilke billeder sætter du på Samarbejde? Sundhed? Mandag morgen? eller på Service til borgerne? Det siger ofte noget om vores baggrund og vores tilgang til organisationen, til opgaverne og om os selv.

Det er et samarbejdsspil, så det handler om at prøve at forstå hinanden, - og så giver det en masse sjove forklaringer undervejs.

Vi kan bygge flere elementer ind i spillet, så I f.eks. skriver jeres egne ord og udfordrer hinanden. Det afhænger af jeres ønsker og tid.

30 - 120 min  

6 - 100 deltagere

Videndeling & kommunikation
Bliv tydeligere i jeres kommunikation - på en sjov måde

Vi øver klar, tydelig kommunikation. Men ikke på sådan en tør, teoretisk måde. Det handler om at øve det i praksis og på en sjov måde, hvor vi kan grine af, hvor svært det nogle gange er. 
Kommunikation kan faktisk være ret svær, men det er også meget tilfredsstillende, når vi får sporet os ind på hinanden og lykkes sammen. 

I skal spille et samarbejdsspil, hvor I gennem flere niveauer bliver udfordret på at være så tydelige og forståelige som muligt. Og så skal jeres medspillere jo også gøre sig umage for at forstå det...

Eventen kan have et oplæg om god kommunikation eller blot være hands on for deltagerne. 
Vi bruger et 4 meter lang gulvkort, som man skal frem og tilbage til, så der er også god bevægelse i den her event :)


20 - 70 min  

6 - 100 deltagere

Escape room i en skattekiste

Samarbejde, kommunikation & kreativ problemløsning

Det her er som et escape room, hvor spillet skal løses på 60 min i hold. Gåderne og historien er her bare pakket ned i store skattekister, som vi kan transportere til jer. 

Vi kan kombinere skattekisterne med øvelser i tydelig kommunikation og kreativ problemløsning for så at bygge op til de store skattekister, der skal løses med kreativitet og samarbejde.
Vi har 10 ens skattekister fyldt med gåder og historie. Uden at afsløre for meget, så vil I finde ægte dele fra Nationalmuseet og skrin fra en gammel gård på Sjælland.
Det er et spil fyldt med spænding og high fives, når samarbejdet lykkes.


Det handler altid om at skabe bedre samarbejde, men vi kan fokusere på træning, læring og sjov som det passer hos jer. 


75 - 120 min  
6 - 40 deltagere

Byg den bedst flyvende LEGO bil
Sæt fantasien, logikken og samarbejdet i spil og vind pokalen 

I opdeles i mindre teams og skal bygge hver jeres LEGO racerbil. Der er kasser fyldt med LEGO klodser og hjul, og så er der en stor rampe, som bilerne skal ud på. Det kræver at I bruger jeres fantasi, jeres logik og at I er dygtige til at samarbejde. Der er nemlig tre pokaler på højkant:
A) Den længstflyvende racerbilschauffør (ja, det er figuren, der tæller)
B) Det mest imponerende byg (bilerne bliver præsenteret)
C) Publikumsfavoritten (mest spektakulære kørsel eller flyv)

Det her er nemt at gå til, og det er først og fremmest sjovt. Masser af muligheder, snak og grin undervejs. Og så fejrer vi succeerne på flere områder. 20 - 60 min  

8 - 50 deltagere

Forhandlingsteknik og en god handel
Lær om handel og træn jeres forhandlingsevner og samarbejde

Dette event er sjov og konkurrence, der giver dit team mulighed for at udforske handelsverdenen på en spændende måde. I træner jeres evne til at forhandle og kan efterfølgende drøfte, hvad I erfarer som de bedste tricks til at lave en god deal!

Spillet er udviklet i samarbejde med førende danske handelsskoler, og skolerne bruger det til at introducere til, hvad handel er. Delt op i hold vil I konkurrere i indkøb og salg af varer.

Det er et særligt event, som I aldrig har prøvet før. Alle kan være med, for det er designet til at være enkelt at lære, men samtidig have flere lag af handel og forhandling, hvis man dykker ned i det. I får en sjov atmosfære af konkurrence, der vil engagere og underholde alle deltagere.

60 - 90 min  

15 - 40 deltagere

"

”...Vi fik Tankespil til at udvikle et escape game specielt til os i forbindelse med kick off på et stort it-projekt. Det var vigtigt for os, at de budskaber og kompetencer, der er vigtige i projektet, også var indarbejdet i vores escape game, så deltagerne oplevede, at der var en mening med det hele. Det leverede Tankespil, og vi havde en rigtig god eftermiddag med mange roser fra deltagerne.”

Mette Thesbjerg Klint

Kommunikationskonsulent

Dansk Retursystem

"

... Det var et super godt arrangement og vi har udelukkende fået positiv respons fra hele kontoret. Flere har påpeget at det var bedre end escape rooms, fordi man ved escape rooms ofte bliver spredt og med skatteskisterne forblev grupperne samlet og det var derfor også mere oplagt at samarbejde."

Hanne Gaillard

Fagkonsulent

Udviklings og forenklingsstyrelsen

"

... Vi havde fornøjelsen af Jeppe og hans skattekister til et afdelingsarrangement og var virkelig begejstrede. Det var nogle elegante, sjove og fantasifulde gåder der skulle løses og de krævede både samarbejde og evnen til at tænke ud af boksen. De 60 minutter vi havde fløj afsted med at gruble over opgaverne og jeg kan kun varmt anbefale det som et underholdende og lærerigt indslag til en team-dag"
Tau Benned-Jensen
Head of Department

Lundbeck

"

"... Det var bare en dejlig dag fyldt med god energi! Jeg var vildt imponeret over de fede games og det gode samarbejde det gav- virkelig god ide og noget jeg bestemt vil anbefale til andre. Jeppe er en sej formidler og har super takes på verden!"


Niels og team

"

...Én-dags workshoppen var det absolutte højdepunkt på højskolens brætspilsuge. Jeppe inspirerer og involverer og så ved han ALT om brætspil. Både logikken bag men også design og håndværket bag alle små dimser. Både dem på 10 år og dem på 70 år fik succesoplevelsen ved at lave spil der faktisk kunne spilles. Jeppe er supergod til at forklare og til at give konstruktive feed back så både nørderne og dem der ”bare var taget med” fik hele tiden mere lyst til selv at lave spil. Jeg kan kun anbefale Jeppes workshops og vil bruge ham snart igen."


Ursula Dieterich-Pedersen

Forstander

Løgumkloster Højskole

"

...Der var en sammenhængende historie, som var simpel og let tilgængelig, så man kunne komme hurtigt i gang. Det var meget alsidige gåder, der skulle løses, og vi havde det drønskægt med at tænke kreativt sammen for at finde ud af næste ledetråd. Ingen tvivl om at niveauet er svært og man bliver udfordret på både intellekt og samarbejdsevner. Til gengæld var det bare en fed måde at bruge en aften sammen på. Kan klart anbefales til alle der elsker spil, gåder og escaperooms eller til dig som bare trænger til en anderledes oplevelse

5 ud af 5 stjerner "


Anna Clara og team


"

... Som underviser er Jeppe engageret og dedikeret. Han formår på en imødekommende og behagelig måde at gøre tingene simple samtidig med, at han løser opgaverne i samarbejde med dem, han underviser således, at løsningen bliver skræddersyet til brugeren."

Pia Melcher,

Studielektor

Københavns Universitet