Intuition: HISTORIE

HISTORIE & SAMFUNDSFAG

Enevælde og Verdensmål. Arbejderbevægelse og Ligeløn. 

I denne version af INTUITION bruger eleverne hinanden til at bearbejde og forstå de emner, I har beskæftiget jer med i historie og samfundsfag. Det er et samarbejdsspil og handler både om at arbejde med de faglige begreber og om at styrke relationer og samarbejde i klassen.

Målet er at tage fagligheden til det næste niveau og samtidig støtte elevernes trivsel.

I spillet vil eleverne arbejde med både historiske og samfundsrelaterede begreber som ’Koloni’, ’Arbejdsbevægelsen’, ’Kønsroller’ og ’Slaget ved Dybbøl’ på en helt ny måde. Spillet bygger på en visuel tilgang, hvor eleverne kobler billeder sammen med begreberne.


INTUITION: Historie & Samfundsdag er et spil, der er designet til at udvikle elevernes kritiske tænkning, analytiske færdigheder og indlevelsesevne inden for fagene. Spillet gør det muligt for eleverne at forbinde historiske hændelser og samfundsrelaterede begreber med deres egne oplevelser og verden. Det gør emnerne relaterbare og samtidig styrker det deres historiske bevidsthed og identitet.


Hvordan fungerer spillet?

Eleverne vil ved hver af spillets fem runder blive præsenteret for en række billeder. Efter en kort snak om dem vil eleverne blive bedt om at forbinde billederne med det faglige emnekort. Eleverne får i spillet brugt deres analytiske og vurderende evne til at identificere og forstå de faglige begreber, og de bruger hinandens perspektiver på at blive klogere på emnet - og på hinanden.


Spillet kan bruges på mange forskellige måder i undervisningen; fra en anderledes introduktion af et nyt emne til en sjov måde at evaluere elevernes forståelse af en historisk periode.  • Eleverne lærer af hinanden og om hinanden i arbejdet med de historiefaglige emner.
  • Eleverne styrker deres kritiske tænkning, analytiske evner og indlevelses evner
  • Underholdende og analog spil uden skærme!
  • Egnet til ordblinde, spillet er baseret på billeder og enkelte ord. 
  • Et klassesæt er op til 30 elever.
  • Kan bruges i én lektion til mange lektioner. Der er udvidelser inkluderet. 
  • 150 blanke emnekort, som eleverne kan arbejde videre  med.
  • Der er en enkel præsentation til dig som lærer og til elever her: INTUITION  intro.


I kan altså selv komme hurtigt i gang, men I kan også få en session, hvor I bliver oplært i spillet og samtidig får gode tips til at bruge spil som en del af undervisningen. 


Pris pr klassesæt: kr. 2.700,00 ex moms 
Gratis fragt.
Levering: 5-7 hverdage 


Bestil spillet her:

 
 
 
 
 

”Intuition er et genialt spil til at få dine elever til at grine sammen og lære nyt om hinanden. 2 Lektioner med spillet i hånden gik lynhurtigt med en masse koncentration og grin. Med så mange skærme i undervisningen i dag er det kærkomment med et godt analog spil, hvor eleverne får mulighed for øjenkontakt og fysisk nærvær. Det kan Intuition”


Christa Lund, lærer
Hotel- og Restaurantskolen

 

”Det er et virkeligt sjovt spil. Jeg blev helt overrasket over, hvor forskelligt vi tænkte i min gruppe om det samme ord”


Elev, 10. klasse 

”Jeg håber, min skole køber spillet. Det er mega dejligt nogle gange at lave noget andet, end det vi plejer i skolen. Noget hvor man griner sammen og samtidig lære hinanden bedre at kende i klassen”


Elev


"Intuition er et fantastisk redskab til at ryste klassen sammen. Mine elever på Øregård brugte 2 timer med spillet, og de synes det var både sjovt, lærerigt og øgede deres trivsel. Jeg kan helt klart anbefale det som et redskab til at styrke sammenholdet og de sociale bånd."


Kristoffer Horn, lærer

Øregård Gymnasium