Workshops & messer

Workshops & messer


Vi hjælper med at udvikle koncepter, illustrationer, grafik og levere hele løsninger, der engagerer deltagerne i jeres workshop, messestand eller event. 

Til Uddannelsedebatten ønskede Playful Learning og Play@Heart koncepter, der kunne engagere en vidensbegærlig deltagergruppe, der skulle få alle ud på gulvet og frem med deres bedste ideer, holdninger og erfaringer.


"Dygtig til at formidle og visualisere abstrakte tanker og processer


- Vi har brugt Jeppe flere gange i Play@Heart. Jeppe er fantastisk dygtig til at formidle og visualisere abstrakte tanker og processer, så alle kan være med. Han er god til at stille nysgerrige spørgsmål, der udfordrer og udvikler på en ærlig og professionel facon, så formidlingen og budskabet står helt skarpt overfor brugeren. One of a kind!”


Rune Overvad Schou

National projektleder Play@Heart

Enkelt, visuelt og engagerende

Sådan går vi oftest til opgaven - og det er dét, vi er skarpest til. 


Måske skal I have alle deltagere ud på gulvet eller de besøgende engageret på jeres stand? Måske skal I bare have forbipasserende til at stoppe op 2 minutter længere end de plejer, så I kan få et navn og uddele en flyer?


Vi laver illustrationer, installationer, mini escape games, simulationsøvelser og meget mere. Vi har et godt kartotek af produkter og erfaringer, I kan nyde godt af. Så vi behøver ikke starte forfra for at lave noget særligt til jer. 

I får det hele samlet

Eller bare det, I skal bruge

Nogle gange leverer vi illustrationer, nogle gange udvikler vi konceptet sammen med jer. Nogle gange står vi for det hele, også får I en færdig installation eller spilmaterialer klar til brug.

Vi mødes og finder sammen det, som er vigtigt for jer, og vi drøfter omfang, målgruppe, formål og ønsket effekt.
I er eksperter på indholdet, vi leverer alt andet.