Køb et spil

Køb spil


Nogle spil er udviklet i samarbejde med skoler og organisationer. Andre spil har ingen bedt om. Men det er en del af passionen. Spillet opstår som en idé, og så kan det tage år med tests, før et spil er fuldstændig klar. Spillene kan både være til skole, arbejde og hjemme. 

DOMAT

Spil til skolen

Tal er faktisk ret fascinerende! Og for nogen er matematik både spændende og nemt at gå til, for andre kræver det lidt mere at komme i gang med.

Under alle omstændigheder er det nemmere at lære om tal, når du er motiveret, nysgerrig og det er sjovt.


DOMAT er et underholdende spil, som samtidig handler om magien ved tal, talrækker og sandsynligheder. 


Spillet er i 2023 udgivet som klassesæt.

INTUITION

Spil til skoler og teams

INTUITION er et samarbejdsspil, der handler om at lære hinanden bedre at kende og opleve, hvordan vi ser forskelligt på verden omkring os. Det er afgørende for et godt samarbejde, at vi forstår hinanden og accepterer, at vi også kan være uenige. Faktisk er det både sjovt og lærerigt at få et indblik i, hvordan vores klassekammerater eller kollegaer ser på emner som Weekend, Facebook eller Frankrig, når vi selv har et andet billede i hovedet.

Formålet er at styrke relationer og at give en forståelse af andre måder at se verden på.

Og så er det et spil, hvor du kan tilføje og justere emnerne, så I kan bruge det til at snakke om lige det, der er vigtigt hos jer - et emne i samfundsfag eller jeres kommende seminar.

ZooRace

Spil til familien

Tror du grisen tager førstepladsen?

Nogle dyr er hurtigere end andre, men i det her spil er du med til at bestemme farten, så alt er muligt!. Du skal samtidig satse på, hvem du tror vinder, og jo tidligere du satser, jo større bliver gevinsten.


Det skal først og fremmest være sjovt at spille, men samtidig giver det dig faktisk en enkel forståelse af sandsynlighed. Og så er der også strategi, bluff og samarbejde - så alle har en chance.

Spillet er dansk design og produceret i miljøvenlige materialer, bl.a. hos nogle utrolig gode mennesker i Københavns Nordvestkvarter. 


Udgivet i 100 eksemplarer i december 2022


Sig Mit Navn

Spil til kommende forældre

Sig Mit Navn er et spil til nybagte forældre, der skal hjælpe mor og far til at finde det helt rigtige navn. I 48 situationer skal I teste de navne, I overvejer. Navnene skal hviskes, råbes, synges og rimes på, inden I endeligt beslutter jer.


Sig Mit Navn er dansk design og dansk produceret af genbrugspapir og miljøgodkendt karton. Æskerne er produceret og samlet af den sociale institution, HKI, og så har vi kun lavet 100 stk i første, særlige oplag.


"Det spil var genialt :)

Vi fik faktisk elimineret to navne på den baggrund. Ret effektivt vil jeg sige. Det virker!"

- Ivan & Simone

Match! - hvordan ser du din verden?

Tankespil / Ninja Print

Kan du forklare en sammenhæng mellem studenter og tordenvejr? Eller en kamel og grillpølser? I spillet her skal du finde og forklare sammenhænge, og det udfordrer din fantasi og evne til at associere og forklare.


Match! er mere sjov end strategi, og det kræver hverken terninger eller paratviden. Det handler om at fortælle gode historier. 


Spillet er første gang udgivet i 2010 og solgt i boghandlere over hele landet. Senere er det udgivet i Sverige og Norge under titlen Story.

I dag er spillet udsolgt."God og original idé, der sætter gang i fantasien og den gode historie. Det er utrolig nemt at komme i gang. Spillet er sjovt, og man griner meget. Alle uanset alder kan være med - og vinde."

- Anmeldelse i Søndagsavisen 4,5 stjerner"Match er et lækkert, solidt, æstetisk udformet spil til den hurtige fantasi og improviserende frækhed"

- Anmeldelse i Nordjyske 5 stjerner

#RF - vinder

Tankespil /

Roskilde Festival 

Vinder i konkurrencen om at designe et spil til Roskilde Festival.

Udfordring: at bruge festivalens nye terningesæt + skal kunne spilles på teltpladsen.


Du skal gamble, gætte og kunne holde en festivaltale!Spillet er udviklet i samarbejde med Rasmus Møller

Kockatoo

Tankespil / Mindtwister

Hvordan lyder en rulletrappe? og kan du efterligne lyden af en motorsav, uden at det lyder som en racerbil?


Kockatoo er et lille, enkelt børnespil om at efterligne lyde. Det er første gang udgivet i Sverige, Norge og Finland. Siden er det udgivet under navnet Imitator i bl.a. Tjekkiet, Canada og USA


"Jag vill spela i morgon också", sade sjuåringen, som lyckats låta som ett helt middagssällskap.

- Anmeldelse i Arbeterblatet


"This game is hilarious and so much fun - for all ages! This will be our new go-to family game, as all three generations enjoyed playing it from ages 7-70! We laughed till we cried. Highly recommend! "

- familieanmeldelse, Mindware


PAL Award winner